Vegetariánské vánoční menu: rychlé a snadné recepty

před 10 měsíce 58
Vegetariánské vánoční menu: rychlé a snadné recepty

Fotografie Shutterstock | zi3000

Chcete připravit a vegetariánské vánoční menu a hledáte chutné recepty bez masa nebo ryb? V tomto článku vám nabízíme mnoho nápadů, které jistě velmi ocení i nevegetariáni. Nabízíme Vám a Vánoční menu vhodné pro každéhobohaté a plné lahodných pokrmů na bázi zeleniny a sýrů, které vaši hosté ocení.
Doporučujeme uspořádat vánoční menu tímto způsobem: předkrmy k aperitivu, mnoho předkrmů a nakonec jeden nebo dva první chody, druhý chod a dezert.

Důležitá rada před vstupem do kuchyně: vegetariánská kuchyně umožňuje použití některých surovin k přípravě pokrmů, jako jsou mléčné výrobky (máslo, mléko a sýr) a vejce. Pokud místo toho hledáte… veganské recepty na Vánocedoporučujeme, abyste si před rozhodnutím o vánočním menu věnovali velkou pozornost surovin.

Vegetariánské recepty na vánoční aperitiv

Foto Envato Elements | sonyakamoz

Vegetariánský vánoční oběd musí začít, jako každá sebeúctyhodná oslava, některými předkrmy rychlé a snadné k přípravě, kterou si můžeme vychutnat i ve verzi finger food, zatímco zdravíme přijíždějící příbuzné a přátele. Času na posezení a vychutnání hlavních chodů bude dost, takže pár svačin se sklenkou dobrého vína je to, co potřebujete, abyste vykročili správnou nohou.

Začněme s některými předkrmy k aperitivuvelmi jednoduché, ale chutné, abyste pak pokračovali s rafinovanými crostini s chřestemstřídat s i houbové crostini.
Jsou také dobré k jídlu a krásné na pohled Solené muffiny Ahoj Vol-au-vent s hruškami a sýrem.

Vegetariánské předkrmy na Vánoce

Fotografie Shutterstock | barbajones

jako pro vegetariánské předkrmy na Vánocez kombinace zeleniny a sýrů vytvoříme malá mistrovská chuťová díla na vánoční oběd.
Můžeme připravit lahodnou Růžičková kapusta clafoutisvelmi chutné quinoa a cizrnové karbanátky nebo, stále na stejném tématu, z Turecké čočkové karbanátky.

Pak můžeme pokračovat s bohy Brokolicový koláč se sýrem nebo něco tak chutného jako scénického Vánoční Strom Z Listového Těsta která potěší dospělé i děti.

Vegetariánské první vánoční kurzy

Fotografie Shutterstock | Elena Elisseeva

THE vegetariánské první chody V Vánoční menu stanou se nespornými protagonisty, můžeme připravit dva nebo tři různé, abychom obohatili náš vánoční oběd přídavkem nebo trojicí bohatých a chutných prvních chodů.
Opravdu luxusním prvním chodem jsou lasagne, super všestranné a vždy oblíbené: zkuste to pět sýrových lasagní, Lasagne S houbami s bramborovou smetanou a taleggio, chřestové lasagnelasagne s čekankou nebo ty klasické (alespoň v Ligurii!) Lasagne s pestem.

Pro milovníky noků je možné jako první chod k vánočnímu obědu připravit noky noky s pórkem a gorgonzolouThe noky s hříbkyty charakteristické Ossolana noky nebo, abychom to změnili, noky alla Romana. Připravte si je přímo doma rukama a skvělý dojem je zaručen!

A zde je také několik receptů pro ty, kteří chtějí udělat a vegetariánské vánoční menu mezi tradicí a inovací: makaronový timbal například, těstoviny s artyčoky a ricottou velmi moderní těstoviny s avokádovým pestem nebo jeden těstoviny s vegetariánským ragú.

Pokud však chcete zařadit ravioli mezi vegetariánské první chody na Vánoce, nabízíme vám klasiku Ricotta a špenátové raviolivelmi rafinované ravioli se žloutkovým překvapením nebo nejsparťanštější ravioli s brutnákem

Vegetariánské druhé kurzy na Vánoce

Fotografie Shutterstock | Alena_Kos

Pokrm spojený s tradicí, který se obvykle připravuje o svátečních dnech a který spojuje všechny, vegetariány i nevegetariány, je lilek parmigiana. Pokud jste velmi zaneprázdněni, je to jeden z nich Vánoční druhé kurzy které lze připravit i několik dní předem a nechat v lednici. Mohli byste to udělat trochu elegantnější vložením různých vrstev, které jej tvoří, do kulatého vykrajovátka na pečivo. Tímto způsobem byste stylově získali porce parmigiany na talíř, což by znamenalo, že jídlo je považováno za chudé, extrémně krásné.

Pokud hledáte lehký druhý chod pro své vegetariánské vánoční menu, můžete se pro něj rozhodnout tofu mušle na ozdobu a dozdobení sušenými rajčaty, černými olivami a majoránkou. Extrémně jednoduchý pokrm na přípravu i na poslední chvíli.

Pak jsou tu bohové vegetariánské druhé kurzy které spadají do naší gastronomické tradice, ale přesto pomrkávají na inovace. Jde o špenátová rolkanebo z bramborový, špenátový a ricottový koláčideální také pro děti a zeleninový a houbový příchuť: Skutečné potěšení pro mlsné jazýčky.

Veganské vánoční dezerty

Fotografie Shutterstock | Africké studio

Je jich několik veganské vánoční dezerty které lze zařadit do vegetariánského a nebo veganského vánočního menu. Jako první je třeba zmínit jeden z dezertů, který nejvíce ocení dospělí i děti: la čokoládový dort k tomu třeba šlehačka, nebo pro ty, kteří milují exotické chutě, je tu avokádový a čokoládový dort.

Pokud je vaší vášní sušené ovoce, můžete pro své hosty připravit honosné oříškový dort na ozdobení moučkovým cukrem. Nebo navíc můžete vždy nabídnout klasický vánoční nugát.

Co kdyby to byl rafinovanější dezert? Platnou alternativou k předloženým návrhům by mohlo být zařazení do vašeho jídelníčku dezert, který je vždy velmi oblíbený, jako např studený koláč s ricottou a jahodami.
Už jste se rozhodli, co připravit? Prohlédněte si naše vegetariánské vánoční recepty a objevte ty, které se vám nejlépe hodí.

The post Vegetariánské vánoční menu: rychlé a snadné recepty appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek