Pro velikonoční obědové menu Dáme vám spoustu nápadů na chutná, ale ne příliš propracovaná jídla. Vytvořili jsme pro vás bohatou sbírku rychlých a jednoduchých receptů na sestavení konkrétního, ale jednoduchého velikonočního menu, abyste své hosty mohli překvapit na dlouho očekávaném velikonočním svátečním obědě! Vše, co potřebujete, je obléknout si zástěru, budete mít z čeho vybírat naprosto lahodné pokrmy z masa, ryb a zeleniny!
Co jíst k velikonočnímu obědu? Zde jsou nejlepší recepty
Uvnitř této cesty do světa chutí najdete mezi nimi výběr těch nejlepších nápadů na velikonoční oběd předkrmy, První A sekundy nádobí, Přílohy A cukroví vyrobit si ho doma v krátké době a se skvělým výsledkem. Na co čekáš? Sledujte nás, bude to překvapení…
Předkrmy k velikonočnímu obědu
The předkrmy z velikonočního menu jsou skutečnou vizitkou, protože jimi začínáme velikonoční oběd, který je notoricky velmi bohatý. Můžeme tedy říci, že Předkrmy k velikonočnímu obědu jsou pokladnicí jarních vůní a chutí.
Maso, ryby a zelenina jsou velkými protagonisty těchto lahůdek, ve kterých nechybí rustikální koláče a vláčné a lahodné kynuté výrobky… Zde je několik receptů, které bychom mohli zařadit do letošního velikonočního menu.
Bruschetta s chřestem a křepelčími vejci
Začněme předkrmem, který je velmi jednoduchý na přípravu, ale opravdu chutný: le bruschetta s chřestem a křepelčími vejci. Vajíčka na velikonočním stole samozřejmě nemohou chybět, ale my vám k tomuto pokrmu, ve kterém jsou hlavní hrdinové, nabízíme chutnou alternativu k obvyklým slepičím vajíčkům křepelčí vejce. Je samozřejmé, že tento barevný předkrm přináší jaro na stůl!
Jednoduché a chutné předkrmy z listového těsta
Na velikonoční polední menu musí být stůl doslova přeplněný pokrmy, co takhle připravit mnoho různých druhů předkrmy z listového těsta chutné a chutné? Najdete u nás něco pro všechny chutě: maso a ryby, ale také vegetariánské. To jsou opravdu nepřehlédnutelné recepty, vyzkoušejte je!
Plněná vajíčka k velikonočnímu obědu
Pokud se chcete odvážit, podávejte mix Plněné vejce jako předkrm k velikonočnímu obědu. Můžete dosáhnout mnoha plněná vejce na různé způsoby: plněný tuňákem, lososem, nakládanou zeleninou, olivami, sušenými rajčaty, pikantní…
Zkrátka spoustu lahůdek připravíte během pár minut. Jen si budete muset dávat pozor, abyste jich neudělali příliš mnoho, protože tato plněná vejce jsou tak dobrá a neodolatelná, že ve velkém množství hrozí, že zasytí každého příliš brzy!
Zde jsou recepty z první chody k velikonočnímu oběduopravdoví protagonisté svátečního menu s mnoha možnostmi variace díky tvarům těstovin, které nám velká italská tradice dává k dispozici.
Pro ty, kteří milují klasiku dobrého jídla, jako jsou první chody zapečené těstoviny, jdeme rovnou na lasagne, ale pokud chcete trochu experimentovat, dáme vám další chutné recepty!
Zapečené lasagne
s zapečené lasagne můžete být na bezpečné straně, je to jeden z nezbytných prvních chodů během velikonočního oběda, protože je má každý rád! A jejich výroba je snadná, což není na škodu!
Na náplň se také můžete vyhnout použití masa, pokud ho nemáte rádi nebo vaši hosté dávají přednost pokrmům bez něj. Pak už jen stačí vyzkoušet některý z našich recepty na vegetariánské lasagne velmi chutné!
Těstoviny s chřestem a klobásou
Tam těstoviny s chřestem a klobásou je to rychlý a snadný první chod, bohatý na chuť a se vším všudy, aby se stal hlavním hrdinou velikonočního obědového menu. Abyste ještě více ocenili plnohodnotnou a chutnou omáčku, použijte typ vaječných těstovin, dokonce i čerstvé, jako jsou pappardelle, tagliolini, tagliatelle nebo fettuccine.
Špagety s mušlemi
Jako třetí první chod vám nabízíme rybí pokrm. Ačkoli k velikonočnímu obědu jíme zásadně masoněkteří z vás možná budou chtít připravit a rybí menu na Velikonoce. Pak vás uspokojíme receptem na špagety s mušlemipotěšení, kterému neodoláte.
Pokračujme v cestě ve výběru recepty na velikonoční menu s pohledem na maso velikonoční druhé kurzy, nepostradatelná přítomnost na nejlepších svátečních stolech. Ale nebojte se, v našem výběru, který najdete při dalším čtení, je něco pro všechny chutě.
Ať je vaše velikonoční obědové menu suchozemské, mořské nebo vegetariánskékaždý z těchto kurzů bude nezapomenutelným úspěchem!
Artyčok Parmigiana
Pro vás, kteří přemýšlíte o vytvoření a vegetariánské menu na Velikonoce protože milujete zeleninu, vymysleli jsme speciální recept: la Artyčok Parmigiana. Lahodné, voňavé, aromatické a uspokojující, tento druh artyčokový koláč bohatý na sýr stane se vaším oblíbeným velikonočním obědem, tím jsme si jisti!
Sekaná V Kůrce
The sekaná v krustě z listového těsta je opravdu superlativový druhý chod, jednoduchý na přípravu, ale zaručeně úspěšný jak po stránce chuti, tak vzhledu. S několika preventivními opatřeními dosáhnete perfektního výsledku a chrlíte a Snadná, křupavá sekaná řezat.
Krevety smažené v těstíčku
Můžete připravit i smažené krevety v těstíčku ve dvou variantách, tedy vytvoření jedné jednoduché těsto nebo zkusit Tempura, japonské těsto, které dává každému soustu vynikající křupavost. Vyzkoušejte oba, v našem receptu vám poradíme, jak na to.
Přílohy k velikonočnímu obědu
A jako u každého Tradiční velikonoční menu sebeúcty, není možné nepřekročit Přílohy s mnoha jarní recepty ochutnat! Ve skutečnosti je příloha v tomto případě mnohem víc než jen obyčejné „přechodné“ jídlo na závěr přepychového velikonočního oběda, ale skutečný protagonista této příležitosti. Podívejte se, co jsme pro vás vybrali!
Brambory vévodkyně
Krásné přinést na stůl, křupavé a měkké zároveň, Brambory vévodkyně jsou tím zvláštním dotykem, který dělá nezapomenutelný velikonoční oběd. S naším receptem je tato příloha jednoduchá na přípravu, ale pokud chcete, můžete si ji vždy přinést na stůl klasické pečené brambory.
Pečený fenykl
Pečený fenykl: tady je jedna z příloh na Velikonoce, které jsou velmi jednoduché na přípravu a navíc jsou lehké a chutné! THE Pečený fenykl hodí se ke všemu, můžete je doprovodit k hlavním chodům z masa nebo ryb. A pokud to přeženete s předkrmy, mohou být vynikající podle světla.
Cibule sladkokyselá
The Cibule sladkokyselá patří k nejchutnějším a nejjednodušším přílohám velikonočního obědového menu. Pro dokonalý recept doporučujeme použít borretanová cibule, ale pokud je nemůžete najít, dosáhnete dobrých výsledků i s jinými typy. Tyto lahodné přílohy lze připravit s dostatečným předstihem, aby všechny ingredience mohly uvolnit svou plnou chuť!
Zastavte všechny, je čas dezert! Nikdo by neodešel od velikonočního oběda, aniž by jeden z nich nejprve ochutnal lahodné sladkosti. Kromě klasiky Velikonoční sladkosti regionální tradice Nabízíme vám další lahodné a dokonalé nápady, aby všichni souhlasili, dospělí i děti!
Snadná citronová pěna
A dezert z čerstvé lžíceuhasí žízeň a také snadno stravitelné: je to tam citronová pěna, který bude s tímto snadným receptem hotový rychle a bez přílišné námahy! Je to opravdu opojný dezert, který můžete přinést na stůl, kdykoli budete chtít jídlo rafinovaně dokončit.
Ricotta Dort A čokoláda
Pokud jste nestihli sehnat všechny ingredience potřebné pro recept Neapolská pastiera můžete to opravit přípravou jiného výborný dort ideální na závěr velikonočního oběda.
Mluvíme o koláč s ricottou a čokoládou: vynikající a velmi snadno vyrobitelný dezert, který si svou jednoduchou dobrotou získá dospělé i děti!
Jahodový tvarohový dort
Na závěr ještě jeden poslední recept na velikonoční menu: jeden studený koláč a velmi voňavé jako Jahodový tvarohový dort to je to, co potřebujete, abyste zakončili velikonoční oběd stylově.
Jako základ můžete použít suché sušenky nebo ladyfingers, pro krémová náplň doporučujeme ricottu a mascarpone, ale můžete použít i čerstvý sýr philadelphia a smetana. K tomu všemu samozřejmě spousta šťavnatých a zralých jahod!
The post Velikonoční menu: nejlepší snadné a chutné recepty na oběd (a mimo něj) appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.