Do pekáče dej hovězí maso, petržel, mrkev, cibuli, sůl a pepř. Nezapomeňa na bobkový list a nové koření. Pekáč dej do truby a horkým vzduchem na 200 zapeč půl hodiny. Poté obsah pekáče přesypej do hrnce, zalej studenou vodou a velice mírném ohni pomalinku vař klidně tři hodiny. Z hladiny opatrně odstraňuj sražené bílkoviny. Seznam do samošky: Hovězí maso 1 kg Petržel 1 ks Mrkev 1 ks Cibule 1 ks Pepř 1 lžička Sůl 1 lžíce Bobkový list 3 ks Nové koření 8 kuliček Studená voda 2,5 L Holubičky kuknite se do moji samošky! Najdeš tam krasne darečky ktere použivam ve videach a taky zbrusu novu kuchařku LEVNĚ, FAJNĚ a FOFREM. Odkaz je v BIU na moji hlavni strance. Diky za podporu ❤️