Vyberte si jeden z těchto roztomilých drinků na léto a já vás donutím ponořit se do sebe

před 10 měsíce 60
Vyberte si jeden z těchto roztomilých drinků na léto a já vás donutím ponořit se do sebe

Test osobnosti: jsi šťastný a naplněný nebo smutný a nespokojený? Nápoj, který si vyberete, prozrazuje vaši aktuální náladu.

Podívej se na tyhle pěkné letní drinky: Která vás nejvíce inspiruje? To, co si vyberete, odhalí váš aktuální stav mysli. Nejedná se o absolutní vědu, ale o zábavný test osobnosti, který vám může pomoci lépe pochopit, jak se cítíte v tomto konkrétním okamžiku svého života.

Jste klidní a spokojení s tím, co máte, nebo se cítíte frustrovaní a smutní? Podívejte se na pár sekund na obrázek níže a vyberte si jen jeden ze zastoupených koktejlů.

Tímto způsobem si budete moci udělat pořádek ve své mysli, zjistit, jaké jsou vaše skutečné priority a co můžete udělat pro dosažení svých cílů.

Vyberte si jeden z těchto roztomilých nápojů a uvidíte, jak se právě teď cítíte

Ponořte se do skryté stránky své mysli: vyberte si jeden z níže uvedených nápojů a zjistěte, jak se skutečně cítíte v tomto okamžiku života. Jak jsme již zmínili, odpovědi se mohou lišit nejen v závislosti na tom, kdo test absolvuje, ale také na období, ve kterém se rozhodnete hrát. Ve skutečnosti je možné, že stejná osoba, která to udělá znovu po nějaké době, může získat jiný profil. Ale teď přestaňme mluvit a pojďme si rovnou zjistit něco víc.

  1. Pokud jste si vybrali tento obrázek, je pravděpodobné, že zažíváte chvíli zmatku. Zejména to, co vás trápí, je budoucnost, protože stále přesně nevíte, kterým směrem se vydat, a těžko se rozhodujete. Snažte se, aby vás realita nepřemohla a pokuste se udělat si ve svém životě jasno, abyste našli stabilitu, kterou potřebujete.
  2. Ti, které láká druhý drink, se často přes veškerou snahu necítí dost dobře a mají strach z cizího úsudku a ze zklamání očekávání svých blízkých.
  3. Tento koktejl svědčí o spíše uzavřená a rezervovaná osobnost. Ti, kteří se tak rozhodnou, mají často tendenci své pocity skrývat ze strachu, že budou souzeni. Rizikem pro ně je příliš potlačit svou náladu.
  4. Pokud jste si vybrali čtvrtý drink, znamená to, že jste člověk, který žije hodně přítomným okamžikem a nestará se o budoucnost ani minulost. Tato volba prozrazuje bezstarostný postojpozitivní a sebevědomý.

A vy, co si myslíte? Poznali jste se v tomto zábavném testu?

The post Vyberte si jeden z těchto roztomilých drinků na léto a já vás donutím ponořit se do sebe appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek