Vždy jste mušle čistili špatným způsobem: takže to chvíli trvá a ohromíte své přátele

před 10 měsíce 87
Vždy jste mušle čistili špatným způsobem: takže to chvíli trvá a ohromíte své přátele

Zapomeňte na staré metody čištění mušlí, použijte tyto rychlé, ale účinné tipy, jak je bezpečně jíst.

Mušle jsou pro své plody velmi ceněné jedinečná chuť a jejich všestrannost v kuchyni. Důkladné čištění těchto měkkýšů je nezbytné nejen pro zajištění bezpečnosti potravin, ale také pro zlepšení jejich chuti a zachování kvality.

Odstranění nečistot, snížení rizika kontaminace a dodržování hygienických předpisů jsou jen některé z důvodů, proč je dobré čistit mušle. tak důležité.

Jak rychle vyčistit mušle pomocí plastových sáčků

Po zakoupení našich mušlí nás čeká osudný okamžik čištění. Na úklid však existuje rychlý a praktický trik rychle mušle: použití plastových sáčků. Tato metoda umožňuje snadno a efektivně odstranit písek a nečistoty uvnitř skořápek. Než začnete mušle čistit, ujistěte se, že máte k dispozici následující nástroje:

  • Plastové sáčky transparentní a robustní.
  • Sítko nebo cedník.
  • Kohoutek se studenou tekoucí vodou.
  • Hrubá sůl

Proces čištění slávek zahájíme provedením a předběžné mytí se studenou vodou. Slávky jednu po druhé opláchněte pod tekoucí vodou a jemně je třete rukama, abyste odstranili povrchový písek a nečistoty. Po předběžném mytí pečlivě prozkoumáme každou mušli. Ihned vyhazujeme ty s rozbitými nebo poškozenými skořápkami, protože mohou být narušeny a nevhodné ke spotřebě.

S těmito triky připravíte ty nejlepší mušle vůbec (buttalapasta.it)

V tomto okamžiku vezmeme průhledné a pevné plastové sáčky a otevřeme je. Bereme jednu slávku po druhé a vkládáme ji do sáčku, přičemž dbáme na to, aby byla skořápka zcela uzavřeno uvnitř. Přidejte hrubou sůl. Nyní, když jsou mušle uvnitř sáčků, pečlivě je zavřeme a začneme jemně třást. Tento pohyb umožní slávkám, aby se o sebe otíraly a odstranily písek a nečistoty uvnitř skořápek.

Po několika minutách protřepávání sáčků je otevřete a jednu po druhé odeberte mušle. Opláchneme je znovu pod studenou tekoucí vodou, aby se odstranil veškerý zbývající písek nebo nečistoty. Jakmile je konečné mytí dokončeno, umístěte mušle do cedníku nebo cedníku, aby bylo možné kompletní odvodnění přebytečné vody.

Naše mušle jsou nyní čisté a připravené k vaření podle našich oblíbených receptů. Nezapomeňte odstranit všechny mušle, které se během vaření neotevřou, protože mohou být již mrtvé a nepoživatelné. Touto jednoduchou a praktickou metodou rychle očistíme mušle a zajistíme, že si vychutnáme lahodný pokrm bez obav z písku nebo nežádoucí nečistoty. Dobrou chuť!

The post Vždy jste mušle čistili špatným způsobem: takže to chvíli trvá a ohromíte své přátele appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek