Zabijačková huspenina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

1 rok starý 32


Víte, co je to huspenina? 🤔 Jedná se o výbornou zabijačkovou pochoutku, jejíž recept vám rád prozradí šéfkuchař Roman Paulus. Budete k tomu potřebovat ovar z vepřové plece a vařené vepřové kůže. 🐷 K tomu samozřejmě i kyselou okurku, hrášek, mrkev a ocet na dochucení. Nakonec vše zalijete vývarem z kůží, aby huspenina pěkně držela pohromadě. 👌 Už jste někdy huspeninu vyzkoušeli? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackova-huspenina Suroviny: - 250 g vepřového ovaru (plec) - 250 g vařené vepřové kůže - mletý pepř - sůl - 100 g sterilovaných okurek - 100 g sterilovaného hrášku - 100 g sterilované mrkve - 50 ml octa - 250 g vývaru z vepřových kůží a nožiček




Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Zdroj