Víte, co je to huspenina? 🤔 Jedná se o výbornou zabijačkovou pochoutku, jejíž recept vám rád prozradí šéfkuchař Roman Paulus. Budete k tomu potřebovat ovar z vepřové plece a vařené vepřové kůže. 🐷 K tomu samozřejmě i kyselou okurku, hrášek, mrkev a ocet na dochucení. Nakonec vše zalijete vývarem z kůží, aby huspenina pěkně držela pohromadě. 👌 Už jste někdy huspeninu vyzkoušeli?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackova-huspenina
Suroviny:
- 250 g vepřového ovaru (plec)
- 250 g vařené vepřové kůže
- mletý pepř
- sůl
- 100 g sterilovaných okurek
- 100 g sterilovaného hrášku
- 100 g sterilované mrkve
- 50 ml octa
- 250 g vývaru z vepřových kůží a nožiček