Zakopaná zvěřina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 90


Napadlo by vás někdy k přípravě masa použít jámu? 🤔 Tento starobylý způsob vaření využil šéfkuchař Roman Paulus, aby ukázal, že velké kusy masa – zejména pak zvěřiny – se dají připravovat i méně tradičně. Natočil proto video návod na zakopanou dančí plec, ale určitě můžete použít i jinou zvěřinu (např. jelena nebo srnce) nebo jiný velký kus masa. 🦌 Na recept potřebujete kromě plece jen bylinky, česnek, cibuli a samozřejmě dostatečně velkou jámu vyskládanou horkým kamením. Věřte, že na takto netradičně připraveném mase si pochutnají všichni vaši hosté! 😋 Už jste někdy takhle vařili? Suroviny: 1 dančí plec sůl pepř snítka tymiánu snítka rozmarýnu 10 stroužků česneku 3 cibule A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zakopana-zverina

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Zakopání dančí plece úvod 0:11 Okořenění masa 0:37 Přidání bylinek 1:07 Zabalení do alobalu 1:20 Vložení masa do jámy 3:00 Zasypání masa a pečení 3:23 Vyndání masa z jámy 4:20 Rozbalení masa z alobalu 5:05 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek