Zapečený pita chléb s veganskými kousky s tuňákovou příchutí a sýrem - R. Paulus - RECEPTY K. LIDLU

před 10 měsíce 78


Pita chléb nemusí sloužit jen jako příloha, ale také jako základ hlavního chodu, což vám ve svém video receptu dokáže šéfkuchař Roman Paulus. 🇬🇷 Tentokrát natočil návod na vegetariánský recept, jehož základem je právě pita chléb a veganské kousky s příchutí tuňáka (které můžete klidně zaměnit za samotného tuňáka). 🐟 Ty stačí smíchat s červenou cibulí, lahůdkovou cibulkou a několika dalšími surovinami a pod vrstvou sýra zapéct na rozkrojeném chlebu. Celý recept ještě doplní lehký salát s avokádem a dresinkem tisíce ostrovů. 🏝️ Už jste někdy podobnou vegetariánskou pochoutku vyzkoušeli? Suroviny: · 2 pita chléb · 300 g veganské kousky s tuňákovou příchutí Vemondo · 1 lahůdková cibulka · 1 červená cibule · 2 avokádo · keramický mlýnek s mořskou solí Kania · keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania · 4 lžíce veganská majonéza · 1 lžíce mleté chilli papričky Italiamo · 40 g citronová šťáva · 100 g niva Náš kraj · 100 g ementál Milbona · 200 g mix listových salátů · 1 snítka bylinky (bazalka, máta) · dresink tisíce ostrovů A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zapeceny-pita-chleb-s-veganskymi-kousky-s-tunakovou-prichuti-a-syrem

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Příprava pitta chleba 0:36 Náplň 2:01 Pečení v troubě 2:13 Dokončení dresinkem a servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek