Zavařená konfitovaná husí stehna - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

1 rok starý 39


Milujete svatomartinské hody a rádi byste si kousek z nich schovali i na zimu? ❄ Není nic jednoduššího, než si zavařit konfitované husí stehno! Pokud nevíte, jak na to, poradí vám s tím šéfkuchař Roman Paulus. Husí maso jako takové není příliš tučné, takže konfitování ve vrstvě tuku je skvělým způsobem, jak zachovat jeho šťavnatost. 💦 Samotné zavařování je hračka – stačí sklenice naplnit masem, sádlem a zavařit je, jako kdybyste dělali klasický kompot. Odměnou za trochu trpělivosti vám bude skvělá pochoutka, na které si nejlépe pochutnáte s krajícem domácího chleba. Navíc se může stát skvělým a originálním vánočním dárkem! 🎁 Jaké maso nejraději zavařujete vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zavarena-konfitovana-husi-stehna Suroviny: - 4 husí stehna s kůží a kostí - sůl - snítka čerstvého rozmarýnu - snítka čerstvého tymiánu - 50 g zázvoru - 1–2 l husího sádla




Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Zdroj