Zdravé přílohy: bulgur, quinoa, kuskus, pohanka, jáhly a polenta - R. Paulus - Kulinářská A.Lidlu

před 5 měsíce 10


V kuchyni se objevují čím dál častěji na první pohled netradiční suroviny, které skvěle fungují v salátech, jako příloha, ale i ve sladké kuchyni. Šéfkuchař Roman Paulus o tom natočil celé video! 👨‍🍳 Společně se podíváte na to, co je to quinoa neboli merlík chilský, jak v kuchyni využít jáhly (neboli oloupané proso) anebo s čím nejlépe chutná bulgur – drcená celozrnná pšenice. 🌾 Mezi další speciality patří i bezlepková pohanka, drobná těstovina kuskus či polenta, tedy kukuřičná krupice. 🌽 Kterou z těchto surovin máte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zdrave-prilohy-bulgur-quinoa-kuskus-pohanka-jahly-a-polenta

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:14 Quinoa 1:00 Jáhly 1:33 Bulgur 2:09 Pohanka 2:48 Kuskus 3:31 Polenta 3:58 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek