Zvěřinový burger - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 90


Domácí burgery jsou jedním z toho nejlepšího, co můžete na zahradní grilovačce podávat. 🔥 Obzvláště, pokud se jedná o zvěřinové burgery, které připravil šéfkuchař Roman Paulus. 🦌 Naučíte se, jak ochutit a zpracovat mleté dančí (převážně maso z plece), jak do něj propašovat trochu sýra s modrou plísní i jak samotné burgery grilovat. Na křupavé bulky pak budete masové placky pokládat s chilli majonézou, zkaramelizovanou cibulí a trochu nečekaně i salátem z červeného zelí. Anebo můžete nechat každého hosta, ať si burger sestaví vlastní! 🍔 S čím si dáte ten svůj vy? Suroviny: 600 g mletého dančího masa (z plece a žeber) sůl pepř mleté chilli 50 g sýru s modrou plísní Rival olivový olej 4 plátky anglické slaniny 4 housky na hamburgery 4 lžíce chilli majonézy hrst mixu salátů 4 lžíce zkaramelizované cibule Salát z červeného zelí: 500 g červeného zelí 1 jablko 1 lžíce brusinkové zavařeniny 2 lžíce olivového oleje 1 lžička křenové pasty sůl pepř jablečný ocet kmín A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zverinovy-burger

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Ochucení masa 0:39 Formování burgeru 1:14 Grilování 2:06 Rozpečení housky 2:19 Kompletování burgeru 3:25 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek