#10 Vídeňský tafelspitz | Škola vaření omáček s Petrem Hajným

před 1 den 9


Tafel Spitz je tradiční recept rakousko-uherské kuchyně - doměkka uvařená hovězí květová špička, podávaná se třemi přílohami. Naučíme se nejen, jak ji správně uvařit, aby maso zůstalo šťavnaté, ale také jak připravit pažitkovou omáčku, jablečný křen, krémový špenát a restované brambory. Kompletní recept: https://www.toprecepty.cz/recept/82640-tafel-spitz-podle-petra-hajneho/ 0:00 Úvod 1:27 Založení vývaru 2:49 Příprava pažitkové omáčky 4:45 Příprava jablečného křenu 7:36 Příprava zadělávaného špenátu 11:03 Příprava restovaných brambor 13:31 Servírování WEB https://www.toprecepty.cz Facebook https://www.facebook.com/Toprecepty/ Instagram https://www.instagram.com/toprecepty.cz/ TikTok https://www.tiktok.com/@toprecepty Pinterest https://cz.pinterest.com/Toprecepty/ © Toprecepty

Toprecepty Toprecepty - Video recepty Přečtěte celý článek