#4 Silný základ na omáčky | Škola vaření omáček s Petrem Hajným

před 2 dny 9


Každá kvalitní omáčka potřebuje silný, dobrý, tmavý základ z kořenové zeleniny, cibule a koření. Z něj pak můžeme připravovat tradiční české omáčky, jako je rajská, svíčková, šípková, nebo omáčka na víně. Kompletní recept: https://www.toprecepty.cz/recept/82615-silny-zaklad-na-omacky-podle-petra-hajneho/ 0:00 Úvod 1:15 Příprava zeleniny 6:48 Dochucení základu WEB https://www.toprecepty.cz Facebook https://www.facebook.com/Toprecepty/ Instagram https://www.instagram.com/toprecepty.cz/ TikTok https://www.tiktok.com/@toprecepty Pinterest https://cz.pinterest.com/Toprecepty/ © Toprecepty

Toprecepty Toprecepty - Video recepty Přečtěte celý článek