Svíčková je právem nazývána královnou českých omáček. Sametově jemnou omáčku, provoněnou kořenovou zeleninou a divokým kořením zjemníme smetanou a podáváme s plátkem masa a houskovým nebo karlovarským knedlíkem. Kompletní recept: https://www.toprecepty.cz/recept/82616-svickova-na-smetane-podle-petra-hajneho/ 0:00 Úvod 1:28 Příprava masa 3:05 Příprava svaru z koření 4:52 Ochucení omáčky 7:14 Pečení masa v omáčce 10:02 Dokončení omáčky 11:15 Servírování WEB https://www.toprecepty.cz Facebook https://www.facebook.com/Toprecepty/ Instagram https://www.instagram.com/toprecepty.cz/ TikTok https://www.tiktok.com/@toprecepty Pinterest https://cz.pinterest.com/Toprecepty/ © Toprecepty

před 3 dny
11









