Ať už se chystáte na oslavu čarodějnic, nebo jen na sobotní opékání buřtů, možná jste se zamysleli nad tím, jak špekáčky nařezat co možná nejkreativněji. 🌭 A přesně pro tyto případy natočil šéfkuchař Roman Paulus video o nařezávání buřtů. Společně se podíváte na klasické tvary, které se liší celkovou propečeností, ale také na kreativní způsoby řezání špekáčků, kterými oslníte nejenom děti – z buřtu můžete vyřezat jednoduchou chobotnici, ale také efektní tulipán. 🌷 Na závěr se ještě podíváte na speciální špekáčkovou spirálu, kterou navíc můžete naplnit rohlíkovým těstem, zeleninou, anebo třeba anglickou slaninou. 🥓 Jak buřty nejčastěji nařezáváte vy?
Suroviny:
· špekáčky
· slanina, cibule, paprika, …
· těsto na rohlíky
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/8-zpusobu-jak-narezat-spekacky
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Klasika
0:29 Druhý způsob
1:06 Podélný řez
1:40 Kytička
2:37 Spirála
3:23 Společně s rohlíkem
4:17 Špíz
4:29 Chobotnice