8 způsobů, jak nařezat špekáčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 6 měsíce 112


Ať už se chystáte na oslavu čarodějnic, nebo jen na sobotní opékání buřtů, možná jste se zamysleli nad tím, jak špekáčky nařezat co možná nejkreativněji. 🌭 A přesně pro tyto případy natočil šéfkuchař Roman Paulus video o nařezávání buřtů. Společně se podíváte na klasické tvary, které se liší celkovou propečeností, ale také na kreativní způsoby řezání špekáčků, kterými oslníte nejenom děti – z buřtu můžete vyřezat jednoduchou chobotnici, ale také efektní tulipán. 🌷 Na závěr se ještě podíváte na speciální špekáčkovou spirálu, kterou navíc můžete naplnit rohlíkovým těstem, zeleninou, anebo třeba anglickou slaninou. 🥓 Jak buřty nejčastěji nařezáváte vy? Suroviny: · špekáčky · slanina, cibule, paprika, … · těsto na rohlíky A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/8-zpusobu-jak-narezat-spekacky

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Klasika 0:29 Druhý způsob 1:06 Podélný řez 1:40 Kytička 2:37 Spirála 3:23 Společně s rohlíkem 4:17 Špíz 4:29 Chobotnice

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek