Šípková omáčka neodmyslitelně patří ke zvěřině. Ať už se srnčím nebo kančím masem, v tomto díle kurzu se naučíte, jak šípkovou omáčku správně vychutit a připravit k ní vynikající přílohu - opečené brambory s majoránkou a máslem. Kompletní recept: https://www.toprecepty.cz/recept/82634-sipkova-omacka-podle-petra-hajneho/ 0:00 Úvod 1:05 Restování masa 2:54 Příprava základu omáčky 6:55 Pečení masa v omáčce 7:05 Příprava přílohy 9:00 Dokončení omáčky 10:55 Servírování WEB https://www.toprecepty.cz Facebook https://www.facebook.com/Toprecepty/ Instagram https://www.instagram.com/toprecepty.cz/ TikTok https://www.tiktok.com/@toprecepty Pinterest https://cz.pinterest.com/Toprecepty/ © Toprecepty

před 2 dny
9









