Aleksandr Samoilovs připravuje italské jídlo pro rodinu Shmēdinů

před 1 rok 64
Aleksandr Samoilovs připravuje italské jídlo pro rodinu Shmēdinů

Nejlepší domácí večírky dříve nebo později skončí v kuchyni a ty nejhezčí vzpomínky jsou na společné vaření s rodinou a přáteli. Proto i když na návštěvu přijdou přátelé, je čas na jídlo, které připomene vzpomínky na to, co jsme spolu zažili! Beachvolejbalista Aleksandrs Samoilovs vyrazil do „Rimi“ Gardēža Lienes Zemīte připravit Pasta Carbonara, která byla nesčetněkrát vyrobena v duetu s Jānisem Šmēdiņšem.

Jaké jídlo je zvláštní pro Alexandra Samoilova. to je Těstoviny Carbonara, která se do jídelního repertoáru dostala pod vlivem italského trenéra Alexandra: jednak proto, že je rychlá a snadná na přípravu, a také pro svou nutriční hodnotu – obsahuje hodně bílkovin, které napomáhají regeneraci svalů po těžké fyzické námaze. Ale co je nejdůležitější, legendární beachvolejbalové duo Samoilovs/Šmēdins ho spolu nesčetněkrát po tréninku vařilo, takže se k tomuto jídlu váže mnoho vzpomínek.

The post Aleksandr Samoilovs připravuje italské jídlo pro rodinu Shmēdinů appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek