Angreštový džem se skořicí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 387


Rybízový džem (neboli marmeláda, což je ale trochu nepřesné označení) je klasika, na kterou ale s chutí zapomenete, když vyzkoušíte džem připravit z angreštu. 💛 Přesně do takového se pustil i šéfkuchař Roman Paulus. Spolu s angreštem použil i hrušky, které mají samy o sobě skvělé želírovací vlastnosti a nemusíte tak s nimi přidávat žádná další zahušťovadla. 🍐 Džem si snadno připravíte s náčiním, které máte běžně v kuchyni, ale pokud, stejně jako Roman Paulus, sáhnete po kuchyňském robotu Monsieur Cuisine, budete se divit, jak rychle vám práce půjde od ruky! 👩‍🍳A jaký džem máte nejraději vy? Napište nám to do komentářů! Suroviny: · 1000 g angrešt · 300 g hrušky · 1 lžička kyselina citronová · 500 g krupicový cukr · 1 × tyčinka skořice A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/angrestovy-dzem-se-skorici

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

0:00 Úvod 0:08 Vložení ovoce, cukru a skořice a rozmixování 1:00 Vaření 1:38 Plníme do sklenic 2:08 Zatáhnutí a vychladnutí sklenic

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek