Baby brambůrky s bryndzou, slaninou a lososem - Kulinářská Akademie Lidlu

před 11 měsíce 76


Na oslavách a večírcích nemusíte připravovat jen chlebíčky, ale podávat můžete i originálnější pohoštění. 🥳 Třeba v podobě baby brambor plněných bryndzou podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Potřebovat budete zejména správně veliké (tedy maličké) brambůrky, které uvaříte i ve slupce, vydlabete, orestujete v pánvi a pak už naplníte vším, co máte rádi. 🥔 Kromě bryndzy se hodí i jiné krémové sýry, případně slanina, sušená rajčata, uzený losos a zkrátka cokoliv, co vám zrovna přijde k chuti. 😋 Napište nám do komentářů, jaké pohoštění nejraději připravujete vy! Suroviny: · 160 g malé brambory · 2 lžíce extra panenský olivový olej · sůl · 50 g bryndza · 1,5 lžíce sekaná pažitka · 10 g slanina · 80 g uzený losos · 1 snítka bazalka A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/baby-bramburky-s-bryndzou-slaninou-a-lososem

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:08 Zaříznutí a vydlabání brambory 0:34 Opečení brambor 0:57 Příprava brynzy s pažitkou a plnění brambory 1:27 Ozdobení slaninou, lososem a bylinkami 1:52 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek