Boršč pochází z Ukrajiny a Ruska. Rozšířil se po celé evropě a v dnešní době se připravuje na stovky způsobů. Zaručený originální Boršč zkrátka neexistuje. David Valíček o tom něco ví, protože působil jako školící kuchař pro českou gastronomii v Hotelu Viking (Dnipropetrovsk). Podívejte se, jak se připravuje Boršč (Борщ) právě tam! Základem husté a vydatné polévky je hovězí maso, řepa, kořenová zelenina a zelí. Nakonec zakysaná smetana a kopr. Vyzkoušejte tento jednoduchý Boršč z Ukrajiny! Dobrou chuť Vám přeje Brepta a David Valíček! ?
Seznam použitých ingrediencí:
Červená řepa 4 ks
Mrkev 2 ks
Petržel
Cibule 2 ks
Brambory 2 ks
Hovězí žebra 800 g
Bobkový list, nové koření
Pepř a sůl
Hlávkové zelí
Česnek
Olej
Kopr
Zakysaná smetana
Dejte odběr Davidovi! Začíná na YouTube ?
►►
https://www.youtube.com/channel/UCMFTDu9vdfiF06mewR-EWkQ
►►
Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.receptybezbrepty.cz
#Guláš