BORŠČ z hotelu Viking (Dnipropetrovsk) Jednoduše a rychle! ?

před 2 roky 74
BORŠČ z hotelu Viking (Dnipropetrovsk) Jednoduše a rychle! ?


Boršč pochází z Ukrajiny a Ruska. Rozšířil se po celé evropě a v dnešní době se připravuje na stovky způsobů. Zaručený originální Boršč zkrátka neexistuje. David Valíček o tom něco ví, protože působil jako školící kuchař pro českou gastronomii v Hotelu Viking (Dnipropetrovsk). Podívejte se, jak se připravuje Boršč (Борщ) právě tam! Základem husté a vydatné polévky je hovězí maso, řepa, kořenová zelenina a zelí. Nakonec zakysaná smetana a kopr. Vyzkoušejte tento jednoduchý Boršč z Ukrajiny! Dobrou chuť Vám přeje Brepta a David Valíček! ? Seznam použitých ingrediencí: Červená řepa 4 ks Mrkev 2 ks Petržel Cibule 2 ks Brambory 2 ks Hovězí žebra 800 g Bobkový list, nové koření Pepř a sůl Hlávkové zelí Česnek Olej Kopr Zakysaná smetana Dejte odběr Davidovi! Začíná na YouTube ? ►►
https://www.youtube.com/channel/UCMFTDu9vdfiF06mewR-EWkQ ►►
Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.receptybezbrepty.cz #Guláš








Recepty bez brepty Recepty bez brepty - Polévky video recepty Přečtěte celý článek