Brambory v seně pečené v ohni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 178


Vůně ohně a pečených brambor jsou něco, co k létu neodmyslitelně patří. 🥔🔥A jsou ještě lepší, když se nad ohništěm vinou dohromady. Zatímco klasické brambory v alobalu už připravoval snad každý, brambory v seně jsou snadná pochoutka, kterou stojí za to vyzkoušet. Budete potřebovat jen rozpálené ohniště, litinový hrnec a samozřejmě brambory a seno. ☀️ Seno dodá bramborám skvělou vůni a chuť a rozpálené uhlíky okolo hrnce se postarají o to, aby byly brambůrky krásně propečené a měkké. Podávat je pak můžete jen tak – se slaninou nebo podmáslím – nebo jako přílohu ke grilovanému masu. 🥩 S čím si je dáte vy? Suroviny: · malé syrové brambory A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/brambory-v-sene-pecene-v-ohni

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:08 Vystlání hrnce senem 0:28 Přidání brambor 0:50 Přiklopení pokličkou 1:05 Vložení do ohniště 1:29 Vytažení z ohně a servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek