BULHARSKÁ POMAZÁNKA! Skvělý recept bez éček! ❤️

před 3 roky 220


Připravte si tu nejlepší Bulharskou pomazánku sami doma. Má to dvě obrovské výhody! Víte co jíte (bez éček, kvalitní hovězí maso a pod.) a jako bonus získáte kvalitní hovězí vývar. Na vysokou kvalitu pomazánky vás vyjde levně a bude jí poměrně hodně (cca 2 Kg) a to se vyplatí! Bulharská pomazánka se výborně hodí na topinky potřené česnekem, na silvestrovskou tabuli, nebo jen tak s rohlíkem na svačinu. V tomto videu také naleznete přesné váhy použitých surovin, což vám výrobu Bulharské pomazánky usnadní. Výroba Bulharské pomazánky vás bude bavit a když dodržíte přesný postup, tak se vám bohatě odmění vynikající chutí. Přeji Vám hodně zdraví a dobrou chuť přátelé! Brepta. ►►
Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz ►►
Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/ Seznam ingrediencí které jsme použili: Hovězí maso 500 g Brambory 500 g Cibule 300 g Okurky 250 g Majonéza 250 g Kečup 6 PL Mletá paprika 2 PL Sůl a pepř Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!







Recepty bez brepty Recepty bez brepty - Saláty a pomazánky Přečtěte celý článek