Buřty na pivu z kotlíku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 8 měsíce 251


Buřty na pivu jsou oblíbená kempová specialita, kterou má rád skoro každý. Připravte si ji autenticky v kotlíku nad ohněm a dopřejte si čerstvý vzduch a vůni pomalu hořícího dřeva. 🪵 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na přesně tuhle pochoutku. Budete potřebovat samozřejmě špekáčky a spoustu zeleniny a koření – papriku (čerstvou i mletou), rajčata nebo chilli. 🌶️ A co samozřejmě nesmí chybět, je pivo, kterým můžete podlévat, ale rozhodně se hodí i k zapíjení. 🍺 Kdy naposledy jste tuhle dobrotu měli? Suroviny: · 100 g uzený špek · 3 × červená cibule · 6 stroužků česnek · 1 kg špekáčky · 4 × bobkový list · 1 × červená paprika · 1 × pálivá paprička · 30 g čerstvý rozmarýn · pepř · sůl · 1 lžíce plnotučná hořčice · 200 g sekaná rajčata · 1 lžíce uzená mletá paprika · 500 ml pivo Granát 11° Argus A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/burty-na-pivu-z-kotliku

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Příprava základu 0:37 Přidání špekáčků 0:48 Restování 1:00 Přidání dalších ingrediencí 1:40 Podlití pivem a svaření 2:05 Opečení špekáčků 2:22 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek