Bylinková majonéza - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 6 měsíce 117


Bylinkovou majonézu využijete prakticky kdekoliv, kde byste jinak použili běžnou majonézu – tedy v burgerech, na chlebíčkách nebo jen tak k hranolkám. 🍟 Její výhoda je krásně zelená barva a samozřejmě i bylinková chuť, která vám umožní vytvořit spolu s dalšími surovinami zajímavé chuťové kombinace. A jak na ni? To prozradil šéfkuchař Roman Paulus ve svém video návodu. 👨‍🍳 Potřebujete dijonskou hořčici, žloutky, citronovou šťávu nebo ocet a samozřejmě bylinkový olej. To vše smícháte v mixéru a pak už to je jen o postupném ochutnávání a dochucování k naprosté dokonalosti. 😋 S čím si bylinkovou majonézu dáte nejraději vy? Suroviny: · 6 x · 1 lžíce dijonská hořčice · 1 citron (šťáva) · sůl · pepř · 500 ml bylinkový olej A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/bylinkova-majoneza

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:20 Základ 0:42 Mixování 1:01 Přilévání bylinkového oleje a kontrola konzistence 1:33 Dochucení 1:57 Dokončení a závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek