Bylinkové brambory

před 3 roky 139
Bylinkové brambory

Luxusní trojctihodnou roládu skvěle doplní brambory plné bylinek, které jsou příjemně nasládlé a štiplavé.

Suroviny

brambory 1 kg

malých s pěknou slupkou, vydrhnutých

bylinky hrst

petrželka, máta, bazalka, kopřivy, špenát

1 Brambory uvařte v osolené vodě doměkka (trvá to 20-30 minut, podle velikosti), nakrájejte na poloviny nebo čtvrtky a promíchejte s máslem a najemno nasekanými bylinkami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Nejnovější recepty

Apetit magazín

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...

Začínáte cvičit? Vytvořte si jídelníček plný bílkovin pro efektivní růst svalů

 Kuchyním vládly sardele, makarony, kapary i francouzské recepty

 Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu.  Zjistěte, co potřebujete...

 Některé jste už možná ochutnali, sendvič za tři tisíce měl málokdo

Chcete zhubnout a mít hodně energie? Vyzkoušejte jídelníček nutriční specialistky královské rodiny Gabriely Peacock

Obchod Apetit

Apetitonline Apetitonline - Bezmasá jídla Přečtěte celý článek