Luxusní trojctihodnou roládu skvěle doplní brambory plné bylinek, které jsou příjemně nasládlé a štiplavé.
Suroviny
brambory 1 kg
malých s pěknou slupkou, vydrhnutých
bylinky hrst
petrželka, máta, bazalka, kopřivy, špenát
1 Brambory uvařte v osolené vodě doměkka (trvá to 20-30 minut, podle velikosti), nakrájejte na poloviny nebo čtvrtky a promíchejte s máslem a najemno nasekanými bylinkami.
Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty
Autor: redakce Apetitu
Nejnovější recepty
Apetit magazín
Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?
Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...
Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny
Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu. Zjistěte, co potřebujete...