Černá rýžová kaše s ovocem a kokosovým mlékem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 7 měsíce 76


Základem tradiční české sladké snídaně je krupicová kaše, ale pokud máte chuť na něco exotičtějšího, vyzkoušejte tento recept šéfkuchaře Romana Pauluse. 🍍 Ten připravil lahodnou snídaňovou kaši z lepivé černé rýže, kterou rozvařil s palmovým cukrem. 🍚 A protože budete mít samotné vaření hotové za pár minut, můžete si vyhrát se servírováním – Roman Paulus rýži podává s kokosovým mlékem, mangem, papájou a ananasem, ale pokud máte chuť, můžete použít i lesní plody nebo zkrátka cokoliv, na čem si chcete pochutnat! 😋 Už jste někdy černou rýži vyzkoušeli? Suroviny: · 500 ml voda · 140 g černá lepivá rýže · 55 g palmový cukr · 1 špetka soli · 300 g husté kokosové mléko · 300 g čerstvé ovoce (mango, papája, ananas) · 1 snítka thajská bazalka A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/cerna-ryzova-kase-s-ovocem-a-kokosovym-mlekem

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Vaření rýže 0:32 Přidání palmového cukru a dalších ingrediencí 0:45 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek