Cuketové zelí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 5 měsíce 112


Napadlo by vás někdy, že si můžete připravit „kysané zelí“ – tedy jeho variaci – z cukety? 🤯 Vyzkoušejte tento netypický, avšak výborný recept podle video návodu šéfkuchaře Romana Pauluse. 💪 Kromě samotné cukety stačí pár surovin, většinu z nich obstarají olivový olej, cibule, česnek, kmín a trocha mouky na zaprášení a octa na dokončení. Hotové zelí pak můžete používat všude tam, kde byste jinak využili zelí klasické – tedy jako skvělý doplněk k takřka libovolnému masu! 🥩 Už jste někdy cuketové zelí vyzkoušeli? Suroviny: · 4 lžíce extra panenský olivový olej · 100 g cibule · 3 stroužky česnek · 1 lžička celý kmín · 1 kg cuketa · sůl · 1 lžíce hladká mouka · pepř · 1 lžíce ocet · 1 lžička krupicový cukr A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/cuketove-zeli

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

0:00 Úvod 0:08 Restování česneku, cibule a kmínu 0:35 Nastrouhaná cuketa do základu a zpěnění 0:54 Zaprášení základu moukou 1:06 Zalití vodou z cukety 1:49 Přidání cukety a provaření 2:00 Dochucení 2:15 Servírování a závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek