Domácí grilovací zvěřinové klobásy - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 244


Máte rádi grilovací klobásky? 🤔 A už jste někdy vyzkoušeli ty zvěřinové? To je opravdová lahůdka! Šéfkuchař Roman Paulus vám ve svém video návodu ukáže, jak si připravit domácí. Nebudete k tomu potřebovat ani příliš mnoho surovin! Základem je mleté zvěřinové maso. Roman Paulus zvolil dančí plec, ale může to být například i krkovice a nemusíte se omezovat jen na dančí maso – skvěle poslouží i jelen, srnec nebo divočák. 🦌 Do směsi pak stačí jen přimíchat namletý bůček (aby byly klobásky šťavnatější) a několik dalších surovin. Na závěr je potřeba směs naplnit do střívka a můžete s klobáskami rovnou na gril. 🔥 Už jste někdy domácí klobásky zkoušeli? A jak to dopadlo? Suroviny: Zvěřinové klobásky: · 800 g mletá dančí plec · 200 g mletý tučný vepřový bok · čerstvý rozmarýn · 20 ml brandy · 80 ml ledová voda · pepř · sůl · praná skopová střeva · k podávání čerstvý chléb · k podávání hořčice podle chuti Zelný salát: · 250 g červené zelí · 1 jablko · 30 g lahůdková cibulka · 50 g nakládané cibulky · 2 lžíce citronová šťáva · 1 lžíce extra panenský olivový olej · sůl · pepř · 1 lžíce krupicový cukr · 1 snítka čerstvý libeček A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/domaci-grilovaci-zverinove-klobasy

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Příprava masa a jeho ochucení 1:45 Plnění do plničky 2:04 Navlečení střívka a plnění 3:02 Odměření klobás 3:56 Grilování 4:20 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek