🦌Domácí paštika ze zvěřiny pro začátečníky - jednoduchý recept krok za krokem (vhodný i do sklenice)

před 3 měsíce 94
🦌Domácí paštika ze zvěřiny pro začátečníky - jednoduchý recept krok za krokem (vhodný i do sklenice)


V tomhle videu jsme se s kamarádem Jendou pustili do trošku netradičního receptu – výborné domácí paštiky ze žeber daňka. Ukážeme ti krok za krokem, jak na to, a uvidíš, že to zvládne opravdu každý – žádné složité fígle, jen poctivé suroviny! 👉 Sleduj, jak ze "zbytkového" masa vznikne delikatesa, která se hodí jak na chleba, tak třeba jako dárek pro gurmány. 🎥 Recept, postup, tipy – všechno najdeš ve videu! Recept: 2-3 kg žeber ze zvěřiny 1x balení celý pepř, nové koření a bobkový list 2x smetana na vaření 2x žloutek 1x citron 2x cibule Kousek špeku a uzeného 300g slaniny na vyložení formy Kořenovou zeleninu dle chuti - petržel, celer, mrkev Alobal a formu (srnčí hřbet) 📢 Vše najdete na našem eshopu: Mikinu z videa nebo prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání. Alobal, formy, štěpky do el. udíren, pořádné nože, formy, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ!!! Dokážeme vám nabrousit vaše nože, šajby, složení, nůžky a nože do kutru! Více info@gastromaking.cz nebo osobně na prodejně. Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨‍🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/

Mistr Přečtěte celý článek