Grilovaná kuřecí srdíčka na špízu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 166


Jaké je to nejhravější jídlo, na které můžete na grilovačce narazit? 🤔 Samozřejmě to jsou špízy, při jejichž přípravě můžete na špejli napíchat vše, na čem si chcete pochutnat. Šéfkuchař Roman Paulus přináší inspiraci v podobě špízů z kuřecích srdíček. ❤️ Grilování vnitřností není tak časté, ale výsledky jsou opravdu vynikající! Naučíte se, jak srdíčka dobře očistit i namarinovat v oleji, česneku, koření a bylinkách. Až je necháte odpočinout, stačí je už jen napíchat na špejli (ideálně kovovou) s lahůdkovou cibulkou a šoupnout na gril. 🔥 Jaké špízy na grilu máte nejraději vy? Suroviny: · 24 × kuřecí srdce · sůl · pepř · chilli · 3 g drcený kmín · 3 g čerstvý tymián · 3 stroužky česnek · 50 g extra panenský olivový olej · 4 × lahůdková cibulka A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-kureci-srdicka-na-spizu

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Ochucení srdíček a namarinování 0:54 Příprava špízů 1:25 Grilování 1:44 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek