Jaké je to nejhravější jídlo, na které můžete na grilovačce narazit? 🤔 Samozřejmě to jsou špízy, při jejichž přípravě můžete na špejli napíchat vše, na čem si chcete pochutnat. Šéfkuchař Roman Paulus přináší inspiraci v podobě špízů z kuřecích srdíček. ❤️ Grilování vnitřností není tak časté, ale výsledky jsou opravdu vynikající! Naučíte se, jak srdíčka dobře očistit i namarinovat v oleji, česneku, koření a bylinkách. Až je necháte odpočinout, stačí je už jen napíchat na špejli (ideálně kovovou) s lahůdkovou cibulkou a šoupnout na gril. 🔥 Jaké špízy na grilu máte nejraději vy?
Suroviny:
· 24 × kuřecí srdce
· sůl
· pepř
· chilli
· 3 g drcený kmín
· 3 g čerstvý tymián
· 3 stroužky česnek
· 50 g extra panenský olivový olej
· 4 × lahůdková cibulka
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-kureci-srdicka-na-spizu
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Ochucení srdíček a namarinování
0:54 Příprava špízů
1:25 Grilování
1:44 Servírování