Seznam ingrediencí: Cibule 4 ks Hovězí krk nebo kližka 800 g Sůl a peř Sádlo 3 lžíce Česnek 8 stroužků Červená paprika 1 ks Žlutá paprika 1 ks Zelená paprika 3 ks Rajčatový protlak 1 lžíce Gulášová mletá paprika 2 lžíce Cherry rajčátka 300 g Na sádle pořádně zarestuj cibuli do které přidej nahrubo nakrájený česnek, papriky a restuj dál asi 8 minut. Poté přidej rajčatový protlak který minutu restuj a přidej osolené a opepřené maso. Maso zatáhni a na tuku rozpusti mletou gulášovou papriku. Nakonec přidej cherry rajčátka. Hrnec přikryj poklicí a vlož do trouby na 150 stuňů asi na 2 hodiny. Do maďarského guláše se nepřidává vývar. Podle potřeby můžeš podlít malým množstvím vody.