Hráškový krém s lososem na páře - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 180


Existuje spousta receptů na hráškovou krémovou polévku, ale tento patří jednoznačné mezi ty nejlepší. 🥣 Šéfkuchař Roman Paulus se pustil do smetanové hráškové polévky, kterou doplnil o filety lososa vařené v páře. Hráškový krém připravíte jednoduše z několika základních surovin a máty, která mu dodá svěží nádech. 🍃 Na lososa vám pak bude stačit jenom základní koření. Pokud si budete chtít usnadnit práci, můžete stejně jako Roman Paulus použít multifunkční robot Monsieur Cuisine, ale vše zvládnete i „klasicky“ na sporáku. 🔥 Jakou krémovou polévku máte nejraději vy? Suroviny: · 70 g máslo · 50 g pórek · 30 g šalotka · 300 g mražený hrášek · 500 ml kuřecí vývar · 100 ml smetana (33 % tuku) · 1 snítka čerstvá máta · sůl · pepř · 400 g filet lososa · 1 lžíce olivový olej · 4 plátky anglická slanina A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/hraskovy-krem-s-lososem-na-pare

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:08 Příprava základu a zarestování 0:42 Přidání hrášku a ostatních ingrediencí 1:10 Příprava lososa 1:52 Mixování 2:13 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek