Italská focaccia | Těhotnej kuchař

před 6 měsíce 417


Focaccia je tradiční italské "pečivo", které se připravuje z těsta podobného jako na pizzu. Vyznačuje se tím, že kyne několikrát, díky čemuž je kyprá s velkými oky. Olivový olej jí pak dodává vláčnost. S parní troubou Brandt BOR7586BB, která vám díky programu "kynutí těsta" zajistí, že vám těsto vždy vykyne, je to radost. Pak zapnete kombi program pečení s párou a můžete se těšit na nadýchaný zázrak. A máte troubu rádi čistou? Není problém, s programem "pyrolýza" udržíte svojí troubu skoro bezpracně vždy v lesku 😉. 🛒 Troubu koupíš tady: https://bit.ly/4akgOsV
S kódem TEHOTNEJKUCHAR3000 získáš slevu 3.000 Kč 🇸🇰 Slovenští diváci použijí stejný kód na eshopu https://www.elmaxshop.sk/ Focacciu můhou doplňovat sušená nebo čerstvá rajčata, bylinky, olivy nebo další zelenina. Focacciu můžete jíst samotnou, jako přílohu anebo z ní připravovat sendviče.
Suroviny:
- 750 g hladké mouky 00 - 600 - 630 vlažné vody - 25 g droždí - 10 g cukru - 15 g soli - panák olivového oleje + další na vytření pekáče a omaštění rukou Moje kuchařky koupíš tady: https://www.mmgbutik.cz/tehotnej-kuchar/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek