Focaccia je tradiční italské "pečivo", které se připravuje z těsta podobného jako na pizzu. Vyznačuje se tím, že kyne několikrát, díky čemuž je kyprá s velkými oky. Olivový olej jí pak dodává vláčnost.
S parní troubou Brandt BOR7586BB, která vám díky programu "kynutí těsta" zajistí, že vám těsto vždy vykyne, je to radost.
Pak zapnete kombi program pečení s párou a můžete se těšit na nadýchaný zázrak.
A máte troubu rádi čistou? Není problém, s programem "pyrolýza" udržíte svojí troubu skoro bezpracně vždy v lesku 😉.
🛒 Troubu koupíš tady: https://bit.ly/4akgOsV
S kódem TEHOTNEJKUCHAR3000 získáš slevu 3.000 Kč
🇸🇰 Slovenští diváci použijí stejný kód na eshopu https://www.elmaxshop.sk/
Focacciu můhou doplňovat sušená nebo čerstvá rajčata, bylinky, olivy nebo další zelenina.
Focacciu můžete jíst samotnou, jako přílohu anebo z ní připravovat sendviče.
Suroviny:
- 750 g hladké mouky 00
- 600 - 630 vlažné vody
- 25 g droždí
- 10 g cukru
- 15 g soli
- panák olivového oleje + další na vytření pekáče a omaštění rukou
Moje kuchařky koupíš tady:
https://www.mmgbutik.cz/tehotnej-kuchar/