Jak na kopřivy a medvědí česnek v kuchyni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 6 měsíce 91


Kopřiva a medvědí česnek patří mezi oblíbené jarní bylinky, a tak o nich video natočil i šéfkuchař Roman Paulus. 🍃 Ačkoliv kopřivy rostou celý rok, vyplatí se je sbírat zejména na jaře, kdy jsou ještě mladé a v kuchyni se tak dají využít nejlépe. Oproti medvědímu česneku ale musí před samotnou konzumací projít varem nebo alespoň rychlým zblanšírováním. 🔥 Na druhou stranu z nich můžete připravit skvělý bylinkový čaj. Medvědí česnek se dá oproti tomu zpracovávat i za syrova a pochutnat si můžete třeba na pestu. 🐻 A vybírat si nemusíte – nejlepší je tyto byliny zařadit do kuchyně obě! 😋 Kterou z nich máte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-na-koprivy-a-medvedi-cesnek-v-kuchyni

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0.00 Úvod 0:10 Kopřivy 1:08 Medvědí česnek 1:54 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek