Jak připravit nejlepší pomazánku z vepřové konzervy?

před 1 rok 347
Jak připravit nejlepší pomazánku z vepřové konzervy?


Neskutečně lahodná pomazánka z vepřové konzervy. Jednoduchý recept a úžasný výsledek. Výborně se hodí na různé oslavy, nečekané návštěvy, snídaně nebo večeře. Pomazánka z vepřového masa vás překvapí a kamarádi vás budou žádat o recept! Pokud máte domácí zavařené maso (vepřovky) tak máte vyhráno! Recept na domácí maso ve sklenici najdete připnutý v komentářích. Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 80 g Nakládané okurky 90 g Pepř a sůl Hořčice 1 lžíce Tři lžíce majonézy Lžička mleté papriky Dvě vajíčka Vepřová konzerva 400 gramů ►►
Nejlepší nůž do kuchyně od Švédské firmy Morakniv! V nákupním košíku zadejte kód BREPTA1 a máte 20 procent slevu! ❤️ Nůž vám odešleme po celé evropské unii! Odkaz a bližší informace ZDE: https://bit.ly/3Pp4vT4 ►►
Breptovy mlýnky a nádobí ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/ ►►
Krájecí prkénka od Brepty koupíte za skvělou cenu ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz




/

Recepty bez brepty Recepty bez brepty - Chuťovky video recepty Přečtěte celý článek