Řízek je v naší kuchyní obrovský pojem a připravuje se z různých druhů mas. Dnes si připravíme klasiku! Připravit vepřový řízek z krkovice na sádle je snadná záležitost a když použijete jednu osvědčenou fintu našich babiček, řízek se vám odmění lahodnou chutí! K řízku se výborně hodí okurkový salát a vařené brambory. Řízek je skvělý i za studena s chlebem a hořčicí. Tak měkký řízek jste ještě nejedli. Určitě tento klasický recept vyzkoušejte! Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.
Seznam ingrediencí:
Vepřová krkovice
Pepř a sůl
Mouka
Vajíčka
Strouhanka
Sádlo
Máslo
►►
Vařte podle koření! ZDE: https://bit.ly/3Hr6Zv0
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost třeba sadou nožů s brouskem a nůžkami na drůbež! Stačí do košíku zadat heslo RBB a máte dvacet procent slevu!
►►
https://www.receptybezbrepty.cz
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
/