Jak využít ledvinky v kuchyni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 240


S vnitřnostmi se v kuchyni pracuje výjimečně a šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, že je to vlastně docela škoda. Natočil video návod, ve kterém vám představí nejoblíbenější druhy ledvinek. Ty nejmenší jsou králičí, které se skvěle hodí do masových rolád. 🐰 Následují vepřové ledviny, které jsou asi nejpoužívanější, ale když se s nimi nepracuje správně, mohou trochu nepříjemně zapáchat. Dozvíte se hned několik triků, jak ledviny očistit a jak ledviny naložit, aby byly co nejchutnější. 🐷 A nakonec se podíváte i na to, jak pracovat s hovězími ledvinami, které jsou ze všech představovaných největší a mohou se používat například podobně jako játra. 🐮 Jaké ledvinky máte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-vyuzit-ledvinky-v-kuchyni

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:20 Králičí ledvinky 1:08 Vepřové ledvinky 2:20 Hovězí ledviny 3:00 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek