Jednoduchý veganský korpus na dort, co se vždy povede - Roman Paulus - Lidl Cukrárna

před 1 rok 225


Připravit veganský korpus na dort je jednoduché a potřebujete k tomu jenom pár surovin. 😽 Jak na to, vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus. Naučí vás, jak namíchat základ těsta z hladké mouky, moučkového cukru, prášku do pečiva a rostlinného oleje. 🌻 K dochucení pak můžete použít například javorový sirup, ale skvěle se hodí pasta z fazolí tonka. Pak už jen pár minut v troubě a máte hotovo! 💪 Už jste někdy veganský dort pekli? Suroviny: · 500 g hladká mouka · 300 g moučkový cukr · 1 špetka sůl · 35 g kypřící prášek · 500 g voda · 80 ml rostlinný olej · ochucovací pasta s tonkovými boby Belbake A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jednoduchy-vegansky-korpus-na-dort-co-se-vzdy-povede

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:07 Příprava těsta 1:00 Přelití do formy 1:19 Pečení 1:31 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek