Připravit veganský korpus na dort je jednoduché a potřebujete k tomu jenom pár surovin. 😽 Jak na to, vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus. Naučí vás, jak namíchat základ těsta z hladké mouky, moučkového cukru, prášku do pečiva a rostlinného oleje. 🌻 K dochucení pak můžete použít například javorový sirup, ale skvěle se hodí pasta z fazolí tonka. Pak už jen pár minut v troubě a máte hotovo! 💪 Už jste někdy veganský dort pekli?
Suroviny:
· 500 g hladká mouka
· 300 g moučkový cukr
· 1 špetka sůl
· 35 g kypřící prášek
· 500 g voda
· 80 ml rostlinný olej
· ochucovací pasta s tonkovými boby Belbake
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jednoduchy-vegansky-korpus-na-dort-co-se-vzdy-povede
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod
0:07 Příprava těsta
1:00 Přelití do formy
1:19 Pečení
1:31 Závěr