Pomazánka z bůčku je potěšení pro všechny chlapy! A nejen pro ně! Pomazánka z pečeného bůčku nikoho neurazí na svačinu ani na slavnostní tabuli. Je to výborný předkrm před obědem! Výroba bůčkové pomazánky je snadná. Stačí kvalitní vepřové maso (bůček), sádlo, hořčice, cibule, česnek a o zbytek se postará trouba v kuchyni, tím nemyslím manžela ale troubu elektrickou 😂 Pokud bůčkovou pomazánku neznáte, věřte, že se k ní budete velice často vracet. Vyzkoušejte domácí pomazánku z bůčku! To dnešní pro Vás připravil "námořník" Petr Eliáš z hospůdky U námořníka! Přejeme Vám dobrou chuť! Brepta a Petr.
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!
►►
Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
►►
Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz
►►
Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz
►►
https://www.facebook.com/unamornikahukvaldy
Seznam použitých ingrediencí:
Bůček 750 g
Deset stroužků česneku
Čtyři střední cibule
Dvě lžíce hořčice
Sádlo 250 g
Sůl a pepř
Tymián
Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!
#Veprovemaso #Bucek #Pomazanka