V tomto díle si vyrobíme klobásu dle knihy Československé masné výrobky a ta se jmenuje Ještědská klobása. Jde o velice chutnou klobásu, kterou si zamilujete. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si tento díl. Recept: 3 kg hovězího masa (přední ořez) - spojka 1,5 kg hovězího masa (přední ořez) 1,8 kg vepřového ořezu VL2 4,5 kg vepřového tučného VVbk 200 g pragandy 15 g ml. pepř. 30 g pálivé papriky 30 g sladké papriky 20 g sušeného česneku 1 kg ledu Vepřová střeva 32/34 📢 Vše najdete na našem eshopu: ❗Prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání❗ Nože, střeva, NAŠE koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě https://obchodmistramalka.cz/ nebo nás navštivte osobně v Ústí nad Labem. NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu Československé masná výrobky, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/