Kořeněné dýňové latté - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 93


Dýňové latté je oblíbená podzimní pochoutka, která skvěle chutná a v sychravém počasí příjemně zahřeje. 🍃 Nemusíte si ho ale dávat v kavárně, kde nepatří mezi nejlevnější nápoje – podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse si ho velmi snadno připravíte i sami doma! Budete k tomu potřebovat dýňové pyré a koření, našlehané mléko (to zvládnete i s obyčejným tyčovým mixérem) a kávu podle vaší chuti (nejlepší je espresso). ☕ Pak už vám bude zbývat se jenom rozhodnout, s jakými sušenkami si pumpkin spice latté vychutnáte. 🍪 Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám povedlo! Suroviny: · 2 lžíce dýňové pyré · 1 lžička dýňové koření pumpkin spice · 1 lžička hnědý cukr · 250 ml plnotučné mléko · 1 dvojité espresso · 20 g vyšlehaná smetana (33 % tuku) · k podávání karamelová sušenka spekulatius Sondey A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/korenene-dynove-latte

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Smíchaní dýňového pyré a koření 0:41 Smíchání s mlékem 1:03 Přidání kávy 1:10 Dokončení kořením 1:24 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek