Kotlíkový buřtguláš s fazolemi - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 3 měsíce 91


Na zahradě, v kempu, nebo jednoduše kdekoliv, kde je možné rozdělat oheň – kotlíkový buřtguláš podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse je ideální jídlo, které je zábava vařit a radost jíst! 😋 Tajemství skvělé chuti je skryté v pivu, fazolích a také v buřtech, které jsou dopředu opečené na ohni, aby mohly dodat guláši skvělou kouřovou chuť i vůni. 🔥 Chybět ale samozřejmě nesmí ani tradiční koření v podobě papriky a sušené majoránky. 🍃 S čím si tento buřtguláš dopřejete vy? Suroviny: 3 lžíce sádlo 300 g cibule 4 stroužky česnek 300 g sekaná rajčata 4 lžíce pálivá mletá paprika 500 ml světlé pivo 300 g červené fazole 4 opečený špekáček pepř sůl 2 lžičky drcený kmín 1 špetka sušená majoránka 50 g lahůdková cibulka k podávání chléb (případně bezlepkový) A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/kotlikovy-burtgulas-s-fazolemi

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:08 Restování základních surovin 0:43 Přidání piva 1:00 Přidání fazolí a buřtů 1:25 Dokořenění 1:31 Servírování a závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek