Na zahradě, v kempu, nebo jednoduše kdekoliv, kde je možné rozdělat oheň – kotlíkový buřtguláš podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse je ideální jídlo, které je zábava vařit a radost jíst! 😋 Tajemství skvělé chuti je skryté v pivu, fazolích a také v buřtech, které jsou dopředu opečené na ohni, aby mohly dodat guláši skvělou kouřovou chuť i vůni. 🔥 Chybět ale samozřejmě nesmí ani tradiční koření v podobě papriky a sušené majoránky. 🍃 S čím si tento buřtguláš dopřejete vy?
Suroviny:
3 lžíce sádlo
300 g cibule
4 stroužky česnek
300 g sekaná rajčata
4 lžíce pálivá mletá paprika
500 ml světlé pivo
300 g červené fazole
4 opečený špekáček
pepř
sůl
2 lžičky drcený kmín
1 špetka sušená majoránka
50 g lahůdková cibulka
k podávání chléb (případně bezlepkový)
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kotlikovy-burtgulas-s-fazolemi
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod
0:08 Restování základních surovin
0:43 Přidání piva
1:00 Přidání fazolí a buřtů
1:25 Dokořenění
1:31 Servírování a závěr