Na jaře roste medvědí česnek v hojném počtu hlavně v nížinách, převážně v lužních lesích. Pokud jste se ještě s medvědím česnekem nesetkali, tak by jste to měli napravit! Jedná se o velice zdravou bylinu, ze které si můžete připravit mnoho pokrmů. Medvědí česnek je léčivý. Obsahuje, velké množství vitamínů a silic. My si dnes uvaříme krémovou polévku z medvědího česneku se smetanou a opečenou bagetou na másle. Jednoduše, rychle a zdravě! Dnes s Petrem Eliášem (Námořníkem). Já jsem u toho samozřejmě nechyběl za kamerou. Přejeme krásný den! Petr a Brepta.
Seznam použitých ingrediencí:
Cibule
Máslo 100 g
Jarní cibulka
Brambory 300 g
Sůl a pepř
Kuřecí vývar
Medvědí česnek
Smetana 200 ml
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!
►►
Když v e-shopu prémiových nožů v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.receptybezbrepty.cz