Kuře pečené po venkovsku | Těhotnej kuchař

před 1 rok 247


Kuře umí upéct každý. Ono na tom také nic není, kuře omyješ, osolíš, pokmínuješ, dáš máslo a strčíš ho do trouby... Často se v receptech uvádí 200°/50 minut. Jenže to kuře pak nejde od kosti. Možná má šťavnatá prsíčka, ale ze stehen se to maso blbě "sundává". Já jsem zastáncem delšího pečení, kdy můžu maso obírat z kostí rukama a jde to samo. A když si s tím kuřetem ještě trošku pohraješ, dáš pod něj brambory, zeleninu, bylinky a prsa potřeš bylinkovým máslem, je to pak trošku něco jinýho... Moje kuchařky koupíš tady: https://www.mmgbutik.cz/tehotnej-kuchar/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek