Kuřecí polévka s droby | Těhotnej kuchař

před 3 týdny 25


Tohle je nejoblíbenější polévka mojí ženy. Droby kuřecí polévce přidají další chuť a je tam mnohem víc vložky pokud vývar vaříš ze skeletů. Jestli dáš skelety zapéct do trouby záleží na tom, jakou barvu a chuť polévky máš rád. Pokud je zapečeš a nepoužiješ droby, bude se ti tvořit i mnohem méně pěny na začátku varu. Když preferuješ pevnější strukturu masa, které pak obíráš, tak vyndej skelety dřív. Maso ober a kosti vrať do zpátky a pokračuj ve vaření. Pokud se rozhodneš vývar vyčistit bílky, tak vývar musí nejprve zchladnout, poté vliješ napůl vyšlehané bílky a zahříváš. V žádném případě nesmíš vývar zamíchat. Když se ti vývar vyčistí, vypneš sporák a opět necháš chladnout. Z povrchu sebereš vysrážené bílky, zbytek necháš klesnout ke dnu a přecedíš ideálně přes plátýnko. Jen počítej s tím, že tento proces ti sebere přibližně 20 % chuti a síly vývaru. Moje kuchařky a merch koupíš tady: https://eshop.tehotnejkuchar.cz/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek