Marinovaná červená cibule - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 143


Marinovaná neboli nakládaná červená cibule se skvěle hodí do domácích burgerů, hotdogů nebo jako doplněk k pečenému či grilovanému masu. 🍔🌭🥩 Navíc si ji snadno připravíte doma a šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak na to. Základem je nálev z vody, červeného vinného octa, cukru, bobkového listu, badyánu a tymiánu. Pak už stačí jen přidat pálivou papričku, cibuli a chvíli povařit. Po pěti dnech v zavařovací sklenici si na cibulce můžete začít pochutnávat. 😋 Už jste si doma marinovanou cibuli někdy zkoušeli připravit? Jak se vám to povedlo? Suroviny: · 250 ml voda · 250 ml červený vinný ocet · 100 g krupicový cukr · 3 bobkový list · 5 badyán · 2 g čerstvý tymián · sůl · 20 g pálivá paprička · 300 g červená cibule A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/marinovana-cervena-cibule

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:08 Příprava nálevu 0:32 Přidání cibule a dalších surovin 1:00 Plnění do sklenice 1:15 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek