Nejlepší domácí sekaná? Zkus tuhle s tvarůžky! | Jednoduchý recept, který tě překvapí!

před 2 měsíce 170
Nejlepší domácí sekaná? Zkus tuhle s tvarůžky! | Jednoduchý recept, který tě překvapí!


🎥 Pokud vás zajímají samotné Olomoucké tvarůžky, jejich historie a výroba, určitě se podívejte na naše video z Muzea Olomouckých tvarůžků, kde jsme objevili, proč jsou tak jedinečné a oblíbené 👉 https://youtu.be/VoW5J6y7o9o?si=VUEWL4PKlkSrNVfQ A dnes na ně navazujeme v kuchyni – připravíme si luxusní domácí sekanou s olomouckými tvarůžky. Tahle kombinace šťavnatého masa, voňavé slaniny a výrazného sýra je skutečná delikatesa, která se hodí jak k nedělnímu obědu, tak i studená na chlebu s kyselou okurkou. V receptu najdete vyvážený poměr vepřového a hovězího masa, které se doplní osmaženou cibulkou, slaninou, česnekem, kořením a samozřejmě kostičkami olomouckých tvarůžků. Ty se během pečení krásně propojí s masovou směsí a dodají sekané nezaměnitelnou chuť i vůni. 👉 Připravte si tuto delikatesu s námi krok za krokem a objevte, jak skvěle se tradiční česká specialita dá využít i v moderní domácí kuchyni. 📢 Vše najdete na našem eshopu: Triko z videa nebo prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání. Štěpky do el. udíren, pořádné nože, formy, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ!!! Dokážeme vám nabrousit vaše nože, šajby, složení, nůžky a nože do kutru! Více info@gastromaking.cz nebo osobně na prodejně. Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨‍🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/

Mistr Přečtěte celý článek