Majkl nám v tomto videu ukazuje, jak připravit marockou cizrnovou polévku. Je to velmi zdravá a lehká polévka, skvělá na lehký oběd. Je to vegetariánský a veganský recept. Ingredience pro 4 porce: 60 ml extra panenského olivového oleje 3 lžíce slunečnicového oleje 1 velká cibule 1 cuketa 1 batata 600 g loupaných a konzervovaných rajčat (lze nahradit čerstvými rajčaty) 500 g předvařeného cizrny 1 čajová lžička každého z následujících koření: římský kmín, pikantní paprika, koriandr, sladká paprika, skořice, raz el hanout (pokud nemáte raz el hanout, můžete jej nahradit kari) 2 stroužky česneku 10 stonků čerstvého tymiánu 4 stonky čerstvé petrželky (používají se listy a stonky) 1,2 litru zeleninového vývaru (lze nahradit vodou) sůl a pepř podle chuti (asi 1 lžíce soli a 1 čajová lžička pepře) Pokud jde o recept, postupujte podle pokynů ve videu. Dobrou chuť! @Vařte S Majklem