Živáňskou pečeni nebo klasické ražniči můžete připravit i netradičním způsobem v troubě. Příprava je nenáročná a výsledek vynikající. Výborně se na tento recept hodí vepřové maso, konkrétně krkovice. Pak už jen nakrájet klobásu, brambory, cibuli, papriky a zabalené do alobalu péct v troubě. Přeji vám dobrou chuť! Brepta.
Seznam ingrediencí:
Vepřové maso 600 gramů
Hořčice 2 lžíce
Pepř a sůl
Česnek 4 stroužky
Olej 3 lžíce
Slanina 70 gramů
Paprika 1 ks
Cibule 3 ks
Papriková klobása 300 gramů
Brambory 800 gramů
Mletá paprika
Aluminiová fólie
Malý litinový mlýnek: https://www.receptybezbrepty.cz/produkt/litinovy-mlynek-maly/
Prkénka od brepty: https://duspiva.receptybezbrepty.cz
Koření které používám: https://bit.ly/3MEFSzt
/