Nejlepší vánoční večeře, jakou jsem kdy jedl! Každý hledá tento recept!

před 1 rok 122


Nejlepší vánoční večeře, jakou jsem kdy jedl! Každý hledá tento recept! Neuvěřitelné Připravil jsem 2 lahodné recepty z lososa, které si můžete udělat doma na slavnostní večeři, aniž byste museli chodit do restaurace 👩🍳 Je to snadné a na Vánoce skvělé! Vaše rodina to bude milovat! 💖🥰💖 Recept a ingredience 00:00 Recept 1: Kůra z 1 mandarinky. 1 stroužek česneku. Rozmarýn. Sůl. Mandarinková šťáva 150 ml. Omáčku necháme 10 minut. Brokolice. Brambor. Losos. Sůl. Pepř. Brambory a brokolici uvařte do měkka. Zeleninový vývar necháme v lednici. Máslo. parmazán 1 polévková lžíce mléka 100 ml olivový olej. Lososa opečeme z obou stran. Omáčku vařte na vysoké teplotě 2 minuty. Vložte rybu do pánve. Rybu vařte 7 minut na mírném ohni.

06:45 Recept 2: Z filetu lososa odstraňte kůži. Sůl a pepř. Rybu necháme 15 minut máčet. 1 lilek, oloupaný a nakrájený na kostičky. Nakrájejte 1 stroužek česneku. 8 malých cibulí. Každou cibuli nakrájejte na 4 kusy. Vyjměte a nakrájejte 12 malých semínek papriky. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Smažte kostky lilku, dokud nejsou měkké. sundat pánev ze sporáku. Do jiné pánve dejte olivový olej. Smažte cibuli a papriku na vysoké teplotě. Smíchejte lilek, cibuli a papriku. Smažte na vysoké teplotě po dobu 2 minut. Přidejte 30 ml suchého bílého vína. Víno odpařte. Přidejte 250 ml rajčatové omáčky. vypněte oheň 1 nasekaný stroužek česneku. sůl, pepř podle chuti. máslo 30 g snítky tymiánu. Zeleninu dusíme na mírném ohni 15 minut. Osolte vodu. Vařte nudle. Přidejte tekutinu z těstovin k zelenině, když zelenina oschne. Olivový olej. Rybu opečeme z obou stran. Přidejte rybu k zelenině a vařte 15 minut. Přidejte snítky tymiánu. Podle chuti přidejte máslo a černý pepř. Ihned po uvaření podávejte ryby se zeleninou a těstovinami.

Zmlsané dějiny Přečtěte celý článek