Nejlepší vánoční večeře, jakou jsem kdy jedl! Každý hledá tento recept!
Neuvěřitelné Připravil jsem 2 lahodné recepty z lososa, které si můžete
udělat doma na slavnostní večeři, aniž byste museli chodit do restaurace
👩🍳 Je to snadné a na Vánoce skvělé! Vaše rodina to bude milovat!
💖🥰💖 Recept a ingredience 00:00 Recept 1: Kůra z 1 mandarinky. 1
stroužek česneku. Rozmarýn. Sůl. Mandarinková šťáva 150 ml. Omáčku
necháme 10 minut. Brokolice. Brambor. Losos. Sůl. Pepř. Brambory a
brokolici uvařte do měkka. Zeleninový vývar necháme v lednici. Máslo.
parmazán 1 polévková lžíce mléka 100 ml olivový olej. Lososa opečeme z
obou stran. Omáčku vařte na vysoké teplotě 2 minuty. Vložte rybu do
pánve. Rybu vařte 7 minut na mírném ohni.
06:45 Recept 2: Z filetu
lososa odstraňte kůži. Sůl a pepř. Rybu necháme 15 minut máčet. 1 lilek,
oloupaný a nakrájený na kostičky. Nakrájejte 1 stroužek česneku. 8
malých cibulí. Každou cibuli nakrájejte na 4 kusy. Vyjměte a nakrájejte
12 malých semínek papriky. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Smažte
kostky lilku, dokud nejsou měkké. sundat pánev ze sporáku. Do jiné pánve
dejte olivový olej. Smažte cibuli a papriku na vysoké teplotě.
Smíchejte lilek, cibuli a papriku. Smažte na vysoké teplotě po dobu 2
minut. Přidejte 30 ml suchého bílého vína. Víno odpařte. Přidejte 250 ml
rajčatové omáčky. vypněte oheň 1 nasekaný stroužek česneku. sůl, pepř
podle chuti. máslo 30 g snítky tymiánu. Zeleninu dusíme na mírném ohni
15 minut. Osolte vodu. Vařte nudle. Přidejte tekutinu z těstovin k
zelenině, když zelenina oschne. Olivový olej. Rybu opečeme z obou stran.
Přidejte rybu k zelenině a vařte 15 minut. Přidejte snítky tymiánu.
Podle chuti přidejte máslo a černý pepř. Ihned po uvaření podávejte ryby
se zeleninou a těstovinami.